Van Bank naar Baan in horeca & catering!

Vanuit het vaak Ongekend Talent van onze deelnemers, onderzoeken we waar de deelnemer de meeste betekenis ervaart. Gezamenlijk stippelen we een route uit die bij voorkeur leidt tot een succesvol traject, diploma of startkwalificatie en een duurzame baan. De specialistische coaches van The Colour Kitchen Academy ondersteunen de deelnemer bij zijn eigen reis.

App een coach App een coach
The Colour
Kitchen Academy

Wat doen we bij The Colour Kitchen Academy?

The Colour Kitchen Academy helpt jou met het ontdekken van al je verborgen talenten. Samen met jou gaan we kijken wat er nodig is op het gebied van leren en ontwikkelen om ervoor te zorgen dat je aan het werk kunt gaan en vooral kunt blijven. Daarnaast bekijken we of er andere factoren zijn die het volgen van een opleiding of werken bemoeilijken. Het einddoel: het behalen van een volwaardig MBO diploma of een maatwerk certificaat zodat jij een passende baan kunt vinden en houden!

Welke opties kan je kiezen?

The Colour Kitchen Academy biedt onder andere de MBO-opleidingen Horeca Assistent (N1), Basiskok (N2), en medewerker Fastservice (N2). Ook is het mogelijk om een branche certificaat te behalen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld sociale hygiëne, HACCP of Wijnkennis 2. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om combinaties te maken! Welke opleiding het beste past bij jouw talenten en interesses, ontdek je tijdens ons TCK Basics programma. Hieruit volgt een scholingsadvies op maat. Dit advies bevat precies dat pakket aan onderwijs en begeleiding dat jij nodig hebt voor een succesvolle start in een leuke en passende baan.

Kijk ook op TheColourKitchenAcademy.nl

Kijk en luister hier naar de beleving van Joey !

video play