App een coach App een coach
Rutger
Van Krimpen

Rutger van Krimpen

Het lijkt zo simpel, mensen met een arbeidsbeperking aan het werk brengen in gewone bedrijven. Maar, wat vinden de collega’s in het bedrijf er van? Hoe ga je om met deze groep, zijn ze echt anders? En wat vindt de betrokkene er zelf van? Vragen als “zullen ze aardig tegen mij zijn, ga ik de weg vinden naar en in het bedrijf?” Sinds 2005 bracht ik als Wsw directeur honderden mensen naar buiten, uiteindelijk met succes, maar dat pad ging niet over rozen!

Introductie

Bijna iedereen kan werken op zijn eigen niveau bij een reguliere werkgever of een social firm, en sterker nog: iedereen heeft daar recht op, aan de kant staan leidt nergens toe! Werken vergroot eigenwaarde, zelfrespect en zelfstandigheid en daar word je beter van!

Quote

Adviseur
Mensen in beweging krijgen, angsten overwinnen, samen optrekken om er een succes van te maken. Hoe leer je medewerkers werknemersvaardigheden op een effectieve manier in te zetten en hoe begeleid je deze groep zodanig dat het een succes wordt. Dat is een serieus traject waarin ook erg veel gelachen is en met vallen en opstaan bereik je je doel, 15 jaar ervaring met mensen met een beperking aan het werk brengen deel ik graag met je!

Adviseur
Rutger van Krimpen
Rutger van Krimpen

Coach
Als directeur van twee grootstedelijke Wsw bedrijven heb ik veel meegemaakt. Vele malen vastgelopen op wet en regelgeving, onbegrip, het ambtelijk apparaat, perverse prikkels, oude culturen, gebrek aan gevoel voor urgentie…. Steeds weer oplossingen gezocht, via de dialoog maar ook door gewoon te doen en het te laten zien dat het werkt. Loop je vast, net zoals dat mij zo vaak overkwam? Ik help je graag weer op weg, door samen vanuit een ander perspectief naar een vraagstuk te kijken en mooie resultaten te bereiken.

Coach

Lees andere profielen