App een coach App een coach
Jan Willem
Faessen

Jan Willem Faessen

Betekenisvol werken mogelijk maken! Dat is het mooiste wat er is. Iedereen vindt het fijn anderen te helpen zich te ontwikkelen. Er zijn voor een ander heeft betekenis voor mij. Het is nuttig als je je daarbij gesteund weet met feiten, inzichten en automatische hulpmiddelen. Niets is zo vervelend als je kostbare tijd te moeten besteden aan bonnetjes en rapporten schrijven. Al 20 jaar ben ik bezig het ontwikkelen van mensen zo gemakkelijk en aantrekkelijk mogelijk te maken. Bij voorkeur met gebruik van mooie online oplossingen.

Introductie

Iedereen kan met iedereen werken. Zolang we ervoor zorgen dat we elkaar de benodigde aandacht kunnen blijven geven. Wij faciliteren het inzicht, het begrip en de methode. De grondhouding en de instelling moet je zelf meenemen.

Quote

Faciliteren
Mensen helpen het optimale uit zichzelf te halen, daar word ik blij van. Gewoon door er te zijn, interesse te tonen en op het juiste moment dat kleine sprankje geloof, kennis, energie of oplossing te bieden. De laatste 10 jaar richt ik mij met name op het ondersteunen van mensen met een betekenisvolle missie. Ik vertrouw daarbij op mijn vele ervaringen in het (online) bedrijfsleven en met name het sociale domein.

Faciliteren
Jan Willem Faessen
Jan Willem Faessen

Bedrijfsvoering
De betekenisondernemer moet zich optimaal kunnen richten op zijn missie: het maken van impact en het inspireren van alle betrokkenen. Als de ondernemer met een gerust hart zijn werkende bedrijfsvoering kan overdragen, is dat de meest efficiënte ondersteuning. Ik wil die vruchtbare voedingsbodem voor de ondernemer zijn. Als CFO zorg ik er dan voor dat alle processen “onder de motorkap” zo goed mogelijk geregeld blijven. Naast verslaglegging aan derden over stappen uit het verleden is het vooral ook van belang dat de ondernemer zich nu richt op de toekomst: bevind ik mij nog op het juiste pad en zo niet, hoe kom ik daar weer zo snel mogelijk op?

Bedrijfsvoering

Lees andere verhalen