App een coach App een coach
Arie
Van Diggele

Arie van Diggele

Mensen met ongekend talent van bank naar baan helpen, dat is wat mij drijft! In mijn jaren bij the Colour Kitchen heb ik ervaren dat dit het beste werkt op het spannende snijvlak van commerciële belangen en maatschappelijke missie. Dat gaat nooit perfect, maar juist dat levert leermomenten op! Tenminste, als je als team weet wat je doet en met elkaar oog hebt voor het leerproces. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, het lukt alleen met een goede methodiek, goed getrainde en sociaal betrokken professionals en een flinke dosis positieve aandacht.

Introductie

Mensen met ongekend talent van bank naar baan helpen, dat is wat mij drijft!

Quote

Ontwikkelaar
Waar ik echt blij van word? Als iemand die we als maatschappij hebben afgeserveerd omdat ‘ie niet binnen de kaders past, met onze hulp toch de kans pakt om te ontdekken wie hij echt is, zijn talenten ontdekt en tot ieders verbazing zichzelf veel verder ontwikkeld dan iemand had kunnen denken. Als social impact specialist en programmamaker heb ik met mijn commerciële ervaring, creatieve achtergrond en maatschappelijk studie een brede expertise. Ik schuif graag aan zodra het om de inhoud gaat en help jou en je bedrijf om je “inclusie concept” stevig methodisch te verankeren in je organisatie.

Adviseur
Arie van Diggele
Arie van Diggele

De kracht van ervaringsleren
Waarom ik daar zo blij van word? Ooit besloot ik, halverwege het examenjaar, van de ene op de andere dag te stoppen met mijn middelbare school. Na jarenlang onderpresteren en mezelf aanpassen, was ik er klaar mee! Lang heb ik deze gebeurtenis bestempeld als een slechte keuze. Leerzaam, dat wel. Maar zeker niet iets om trots op te zijn. Pas onlangs ontdekte ik het tegengestelde: de 17-jarige Arie maakte juist een prachtkeuze! Hiermee nam ik het stuur van mijn ontwikkeling zelf in handen. Alles wat ik daarna deed qua werk en opleiding hielp mij mezelf en mijn talenten ontdekken. Mijn verhaal is mijn missie geworden: onderwijs en ontwikkeling op maat bieden aan al die prachtige jonge en oudere mensen boordevol talent, waarvoor het “reguliere” systeem geen oplossing heeft.

Coach

Lees andere profielen