Onze mensen

Met raad en daad ondersteunen wij iedereen die onze missie deelt: #iedereeneenkans

Lees onze verhalen
App een coach App een coach

Bartel Geleijnse

Het aannemen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt is geen last maar een kans. Wil je weten waarom?

Lees het profiel van Bartel

Rutger van Krimpen

Bijna iedereen kan werken op zijn eigen niveau bij een reguliere werkgever of een social firm, en sterker nog: iedereen heeft daar recht op, aan de kant staan leidt nergens toe! Werken vergroot eigenwaarde, zelfrespect en zelfstandigheid en daar word je beter van!

Lees het profiel van Rutger

Arie van Diggele

Mensen met ongekend talent van bank naar baan helpen, dat is wat mij drijft! In mijn jaren bij the Colour Kitchen heb ik ervaren dat dit het beste werkt op het spannende snijvlak van commerciële belangen en maatschappelijke missie. Dat gaat nooit perfect, maar juist dat levert leermomenten op! Tenminste, als je als team weet wat je doet en met elkaar oog hebt voor het leerproces. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, het lukt alleen met een goede methodiek, goed getrainde en sociaal betrokken professionals en een flinke dosis positieve aandacht. Waar ik echt blij van word? Als iemand die we als maatschappij hebben afgeserveerd omdat ‘ie niet binnen de kaders past, met onze hulp toch de kans pakt om te ontdekken wie hij echt is, zijn talenten ontdekt en tot ieders verbazing zichzelf veel verder ontwikkeld dan iemand had kunnen denken. 

Lees het profiel van Arie

Jan Willem Faessen

Betekenisvol werken mogelijk maken! Dat is het mooiste dat er is. Iedereen vind het fijn anderen te helpen zichzelf te ontwikkelen. Bijdragen aan een ander daar heb je vanzelf al baat bij. Het is natuurlijk wel fijn als je je daarbij zelf optimaal ondersteund weet. Met de juiste feiten, inzichten en automatisch werkende hulpmiddelen.

Lees het profiel van Jan Willem

Marlies Veenkamp

Arbeidsre-integratie bij chronische ziekte vraagt om kracht, lef, vertrouwen, ontspanning, training, liefde en buitenlucht. Door een ongeluk en uitgebreide revalidatie achteraf weet ik daar inmiddels alles vanaf. Het lukte mij om werk te vinden en te re-integreren. Maar ik kon het niet alleen. Ik ontmoette mensen die ondanks alles mijn kwaliteiten zagen en me een kans gaven. En wat is dat fijn! Ik wil graag diegene zijn voor jou. Ik coach en begeleid dan ook al jaren mensen die om welke reden dan ook uit het werk zijn geraakt en willen terugkeren naar een baan waar ze in hun kracht staan.

Lees het profiel van Marlies