Onze bouwstenen

Zonder bouwstenen kan je niet bouwen. De Participatie Academie bouwt haar impact en projecten op met de volgende elementen.

Bekijk onze bouwstenen
App een coach App een coach

Ongekend Talent

In het boek Ongekend Talent beschrijven Bartel Geleijnse en Job Franken 10 jaar praktijk bij The Colour Kitchen. Het valt niet altijd mee om bij iedereen het ongekend talent te (h)erkennen, waarderen en activeren. Bij ieder geslaagd traject is het weer een feest om te zien hoe mensen de betekenis van werk leren ervaren.

Lees meer

De Participatie Carrousel

De Participatie Carrousel is een methode om drempels te verlagen op de arbeidsmarkt. De Participatie Carrousel gaat altijd uit van de mogelijkheden en nooit van de beperkingen. Deze instelling zorgt in de nodige ontwikkelfase en opleidingsomgeving voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Op den duur zal dit leiden tot zelfstandige banen van langere tijd.

Lees meer

The Colour Kitchen Academy

Bij The Colour Kitchen Academy leer je het maximale uit je eigen horecatalent te halen. Waar mogelijk vul je je werkervaring aan met een MBO-diploma of andere startkwalificatie. Onze coaches begeleiden je bij je eerste betaalde baan.

Lees meer